Hirdetés

A The Lord of the Rings Online egy hatalmas frissítést kaphat A Gyűrűk Ura sorozat kapcsán

|

Az online játék fejlesztői arra számítanak, hogy a 2021-es sorozat ismét bepörgeti majd az univerzum iránti érdeklődést.

Hirdetés

A The Lord of the Rings Online 2007-ben indult, és Tolkien világának kihasználásával akarta meglovagolni a World of Warcraft miatt előtört MMORPG-őrületet. Bemutatott pár nagyon érdekes ötletet, és többé-kevésbé hibátlanul emelte át a franchise atmoszféráját a digitális térbe.

A játék a mai napig kapja a tartalmi csomagokat, és a Daybreak Game Company friss jelentése szerint egy jelentős grafikai és játéktechnikai átdolgozás is vár rá.

Hirdetés

A befektetőknek tartott tájékoztatás szerint az MMORPG az újgenerációs konzolokon is elérhető lesz, és mind PC-n, mind az új platformokon nagy ugrásokra számíthatunk. A prezentáció alapján úgy tűnik, hogy 2022-ben kerül sor az átalakításra, ami többé-kevésbé egybeesik az Amazon TV sorozatának indulásával. Utóbbiról annyit tudunk, hogy 2021-ben érkezik, de ez a világ jelenlegi állása szerint bőven jelentheti az év végét. Mivel még sem trailert, sem hivatalos képanyagot nem kaptunk, így csúszás sincs kizárva.

Fontos kiemelni, hogy jelenleg egy másik, A Gyűrűk Ura univerzumára építő online játék is készül, de az teljesen független a Daybreak által gondozott The Lord of the Rings Online-tól. Érdekes lesz követni a két cím életpályáját a sorozat érkezése után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)