Hirdetés

A Marvel's Avengers kreatív rendezője elnézést kért a játék miatt - vagy mégsem?

|

Virtosu Cezar tényleg bocsánatot kért, de van itt egy kis bökkenő.

Hirdetés

Több médium, például az amerikai IGN és a GamesRadar is arról számolt be, hogy Virtosu Cezar, a 2020-as Marvel's Avengers játék korábbi kreatív rendezője bocsánatot kért a játék és annak erősen megkérdőjelezhető minősége miatt. Nos, ennek az állításnak csak a fele igaz. Cezar ugyanis tényleg bocsánatot kért, a szakember viszont sohasem volt a Marvel's Avengers kreatív rendezője.

A helyzet ugyanis az, hogy Virtosu Cezar bár valóban creative director, azaz kreatív rendező pozícióban dolgozott, ezt a feladatkört nem az egész Marvel's Avengers kapcsán töltötte be. Cezar egészen pontosan nem a Crystal Dynamicsnél, hanem egy külsős csapatnál, a Virtous Parisnál dolgozott, ott volt kreatív rendező. A Virtous Paris kifejezetten azzal foglalkozóik, hogy nagyobb projektek apróbb részleteibe segít be.

Hirdetés

Mindezt például a Bloombergnél dolgozó Jason Schreier, az oknyomozó videójátékos újságírás egyik fontos alakja is kiszúrta:

Cezar Virtosu mindenesetre valóban nyilatkozott a témában, az Edge Magazine kérdéseire a következőt válaszolta:

"Fogalmazzunk úgy, hogy ez egy kihívásokkal teli projekt volt. Elnézést kérek miatta."

Virtosu 2020-ban egyébként elhagyta a Virtous Paris kötelékét, jelenleg a Hexworksnél dolgozik és az idén érkező The Lords of the Fallen munkálataiban vesz részt.

A Marvel's Avengers igazi kreatív rendezője Shaun Escayg volt, aki semmilyen formában sem kért bocsánatot - nem mintha ez kötelező lenne.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)