Hirdetés

A Microsoft adja ki a Gears of War: Judgment és az Outriders fejlesztőinek következő játékát

|

A People Can Fly és a redmondiak megállapodása következtében erről a címről lemarad a playstationös közönség.

Hirdetés

Hiába növelte drámai mértékben az irányítása alá tartozó fejlesztőstúdiók számát a Microsoft Gaming, a játékok egyszerűen nem érkeznek kellő gyorsasággal és rendszerességgel ahhoz, hogy exkluzív kínálatát kizárólag rájuk alapozza. Emiatt az Xbox Game Studios Publishing igyekszik több, ígéretesnek gondolt projektet is azokhoz a platformokhoz láncolni, amelyeken elérhető a Game Pass.

Ebben a generációban az As Dusk Falls valósult meg így, de az Asobóval is az XGSP állapodott meg a Microsoft Flight Simulator, valamint a Microsoft Flight Simulator 2024 fejlesztéséről. Hasonló koprodukció eredménye lesz az erre az évre beharangozott Ara: History Untold, a jövőre várható Towerborne, valamint a megjelenési dátum nélkül álló Contraband és Hideo Kojima titokzatos cloud gaming projektje is. Sajtóhírek alapján pedig még egy tételt felvéshetünk a listára.

Hirdetés

A lengyel Interia Biznes számolt be arról, hogy a Microsoft és a People Can Fly megegyezett arról, hogy a redmondiak finanszírozzák és adják ki a Gears of War: Judgment, a Bulletstorm és az Outriders mögött álló stúdió következő játékát. A felek között hagyományos megbízási szerződés köttetett, melynek értelmében a Project Maverick kódnéven futó alkotás költségeit (előzetesen 30-50 millió dollárt becsültek) a Microsoft állja, s bár egyelőre még nem tudni, hogy melyik műfajba sorolhatjuk, az már biztos, hogy az Xbox által birtokolt IP-k valamelyikét használják fel.

A lengyelek múltja alapján nem lepődnénk meg, ha a régóta pletykált Gears of War remaster/remake kollekciót takarná a kontraktus, de amíg nem történik meg a hivatalos leleplezés, addig mi is csak a sötétben tapogatózunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)