Hirdetés

A Microsoft megígérte, és most tényleg bekerült több Blizzard-játék a GeForce NOW kínálatába

|

Az Activision Blizzard felvásárlásának egyik előnye, hogy újabb játékokkal bővül a GeForce saját játékstreaming-szolgáltatása.

Hirdetés

Sokan próbálkoztak már játékstreaming-szolgáltatások beindításával, de talán egyik sem volt annyira sikeres, mint a GeForce NOW, ami azért különleges ezen a piacon, mert a konkurenciával ellentétben itt nem kell újra megvásárolnunk semmit, hanem a már meglévő online üzletekbe tudunk belépni a saját fiókunkkal.

A szolgáltatás kínálata már évek óta szépen bővülget, viszont most hamarosan egy jókora löketet kaphat majd, ugyanis az Activision Blizzard felvásárlása olyan kapukat nyitott meg a Microsoft és az Nvidia előtt, amelyek eddig áttörhetetlennek tűntek.

Hirdetés

Az Nvidia a hivatalos blogján jelentette be, hogy a GeForce Now egész hónapban a negyedik évfordulóját fogja ünnepelni, ami azt jelenti, hogy valószínűleg mindenféle izgalmas meglepetésekre számíthatnak majd a felhasználók az elkövetkező hetekben, viszont már rögtön az elején egy ütős bejelentéssel nyitottak a fejlesztők, ugyanis a Diablo IV és az Overwatch 2 hamarosan elérhetővé válnak a streaming platformon.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a Blizzard két nagy sikerű játéka mellett a RAGE sorozat mindkét epizódja is csatlakozik a kínálathoz, míg a hónap hátralevő részében még olyan játékokra számíthatunk, mint a régóta készülő Skull And Bones, a Star Wars: Dark Forces Remaster vagy a Telltale-féle The Walking Dead.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)