Hirdetés

A Morrowind Rebirth ismét komoly frissítést kapott

|

Minek ide új The Elder Scrolls rész, amikor a rajongók még a 2002-ben megjelent kalandot is folyamatosan naprakészen tartják?

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények, hogy vajon melyik lehet a legjobb The Elder Scrolls játék, és ugyan a mezőny nagyon erős, sokan valószínűleg még mindig a lassan tizennyolc éves Morrowindnek szavaznák meg ezt az imponáló címet. Azok a rajongók legalábbis biztosan, akik a Morrowind Rebirth nevű projekten dolgoznak, hogy minél több emberhez juttathassák el a kalandot.

Hirdetés

A fejlesztők nemrég jelentették be, hogy újabb combos tartalmi csomagot kapott a harmadik The Elder Scrolls epizódot felújító mod. Az újdonságokat már letölthetitek a ModDB.comon, melyek egyébként rengeteg régebbi hibát javítottak ki, amik megkeseríthették azok életét, akik egy kis nosztalgiára vágytak. 

Emellett rengeteg NPC kapott feljavított textúrákat, hogy az újabb játékosok se hőköljenek vissza azonnal a korosodó grafika láttán. Emiatt alakítottak át több várost is, így például a Gnisis nevű bányásztelepülést teljesen új látképet kapott, és mostantól a Seyda Neen nevű városkában barangolva is könnyebben elhisszük, hogy annak lakói a halászatból élnek.

Nem ez a csapat az egyetlen, aki tovább hordozza a Morrowind lángját, ugyanis egy másik projekt keretében például egy Skyrim modként akarják felépíteni a játék egész világát. Viszont amíg az el nem készül, a Morrowind Rebirth lehet a legjobb választás, ha megnéznétek, hogy honnan indult a The Elder Scrolls-széria, vagy egyszerűen csak nosztalgiáznátok egyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)