Hirdetés

A Need for Speed: Underground 2 is gyönyörű lehet ray tracinggel

|

Egy modder már keményen dolgozik azon, hogy az RTX Remix Runtime használatával kicsinosítsa a legendás játékot.

Hirdetés

Azt mondani, hogy a Need for Speed: Underground 2 volt a legjobb autós cím valaha, egy kicsit erős lenne, talán még a sorozaton belül is találunk nála jobbat. Ettől függetlenül sokunk szívében foglal el különleges helyet a játék, és ezzel Uncle Burrito sincs másképp.

A YouTube videós és hobbifejlesztő épp azon dolgozik, hogy a közelmúltban kiadott NVIDIA RTX Remix Runtime eszközeit a versenyzős klasszikusban hasznosítsa.

Hirdetés

Az út hosszú és kanyargós lesz egy tökéletesen működő verzióig: a mostani build tele van grafikai hibákkal, és nem is fut túlzottan szépen, de cserébe jelentősen feldobja a 2004-es játék képi világát. Az eltűnő lámpafények és miegyebek ellenére a lenti videó tökéletesen illusztrálja, hogy mennyire sokat jelenthet egy kis ray tracing.

Elsőre nem is tűnt fel, hogy mennyivel néz ki jobban az NFSU2 ebben a videóban, mint eredetileg, amíg fel nem frissítettem az emlékezetemet. Bizony 2004 már rég volt, de reméljük, hogy Uncle Burrito képes lesz arra, hogy hibátlanul modernizálja majd az egyik kedvencünket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)