Hirdetés

A Palworld fejlesztői elismerték, hogy nem bírnak lépést tartani a csalókkal, de dolgoznak a megoldáson

|

A Pocketpair kis csapata próbálja egyben tartani a játékot, de egyszerűen nem bírnak mindent egyszerre intézni. A csalók elleni küzdelem látja ennek kárát.

Hirdetés

A Palworld fejlesztéséért felelős Pocketpair elismerte, hogy jelentős mennyiségű csaló mérgezi a játék szervereit, ami érezhetően megkeseríti a legális felhasználók élményét. A gond az, hogy a Pocketpair amúgy is alig tud lépést tartani a Pokémonra hajazó túlélőjáték hirtelen jött népszerűségével, és a csalók kiírtására már nem maradt erőforrása. Egyszerűen nem felvenni a versenyt még a trükkös srácokkal, de már van tervük arra, hogy hogyan könnyítsék meg a saját munkájukat.

A Steamen megosztott posztban a Pocketpair fejlesztői először is elnézést kértek a helyzetért. Nagyon sajnálják, hogy vannak, akik a csalók miatt nem tudják élvezni a játékot, de a elnézések kérése mellett a haditervet is közölték.

Hirdetés

Az első lépésük az lesz, hogy hozzácsapnak egy játékoslistát a szerverekhez, amely sokat fog segíteni az egyes játékosok megfigyelésében. Ezt egy csalás elleni védelem beépítése követi, aminek használata kötelező lesz a Palworld hivatalos szerverein. Ami a közösségi szervereket illeti, ott az üzemeltetőn múlik majd, hogy megköveteli-e a védelem aktiválását vagy sem. Kooperatív és solo játéknál ugyanez lesz a szabály.

"Az egész csapat azon dolgozik, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse a játékot."

A Pocketpair egyébként nagyon szeretne új dolgozókat felfogadni, mivel jelenleg nagyon kis csapattal kell ellátniuk 19 millió vásárlót. Zihálva küzdenek a srácok az életben maradásért, de legalább úgy tűnik, a Palworld lendülete alábbhagyott kicsit a Helldivers 2 érkezésével. Talán ez a kis pihenő elég lesz ahhoz, hogy a Pocketpair összekaparja magát.

Ti nyomjátok a játékot? Mik a tapasztalatok a csalókkal?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)