Hirdetés

A Palworld fejlesztői halálos fenyegetéseket kapnak

|

Nem tartott sokáig, hogy az internetes diskurzus átlépje azt a vonalat, amit sosem lenne szabad.

Hirdetés

Gondolhatunk mi bármit a Palwordről, de a akár tetszik, akár nem, a játékból bizony elfogyott több mint 6 millió példány néhány nap alatt. A Pocketpair sikercíme egy többjátékos, nyílt világú túlélőjáték, amiben befoghatsz szörnyeket és a bányába küldheted őket, a tömeg pedig láthatóan imádja ezt a formulát.

Rengeteg kritikusa is van azonban a játéknak, amit nagyrészt a pokémonokra nagyon hasonlító szörnydizájn okozott. Arról, hogy miért nem örül mindenki a Palworld létezésének, ebben a cikkben írtunk.

Hirdetés

Sajnos egyesek újfent túltolták a biciklit és halálos fenyegetésekbe torkollott a történet. Valamiért az internet népének bevett szokása, hogy amennyiben nem ért egyet egy alkotó munkájával, úgy a privát üzeneteit megfejeli vállalhatatlan fenyegetésekkel. Erről maga Bucky, a Palworld közösségi menedzsere mesélt.

"Sebesen próbálom átrágni magam az üzeneteken és az e-maileken. A halálos fenyegetéseket átugrom, ha nem bánjátok, a nevetséges állításokkal és a céget fenyegető üzenetekkel együtt. Amennyiben úgy írtál, mint egy tényleges emberi lény, úgy olyan gyorsan fogok reagálni, ahogy csak tudok!."

Bucky láthatóan nem csinált akkora ügyet a dologból, de a cég elnöke, Takuro Mozibe is kiállt a csapata mellett.

"Rengeteg kommentet látunk, amiben a művészeinket szidalmazzák, és amelyek halálos fenyegetéseknek tűnnek. Sokféle véleményt hallottam a Palworlddel kapcsolatban, de a játékot többen is felügyeljük, én a gyártásért felelek. Nagyra értékelném, ha befejeznétek a Palworldön dolgozó művészeink fenyegetését."

Kritizálni egy játékot és nemtetszésünket kifejezni mindig szabad. Erre valók a nyilvános fórumok, de a személyes támadásokat semmi sem indokolja. Érdemes lenne elhagyni az ilyesmit végre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)