Hirdetés

A Resident Evil 5 tizennégy év után kapott frissítést és egy új funkciót

|

A játékosok régóta kértek egy módot, a Capcom nagy fáziskéséssel reagált.

Hirdetés

A Resident Evil franchise most aranykorát éli az újraálmodott klasszikusoknak és az új részeknek köszönhetően: két éve a Resident Evil Village örvendeztette meg a rajongókat a Winters-család sztorijának folytatásával, idén pedig a Resident Evil 4 remake érkezik egy olyan közkedvelt figurával az élen, mint Leon S. Kennedy, és biztosak lehetünk benne, hogy ezzel még nem végzett a Capcom. 

Sokakban felmerülhetett már, hogy vajon a vállalat meglépi-e majd a Resident Evil 5 remake-elését is, de ha így is lesz, azt még korai lenne kommunikálni. Ellenben a cég most bebizonyította, hogy nem felejtette el a játékot, és megkésve bár, de kiadott hozzá egy új, hiánypótló frissítést. 

Hirdetés

A Resident Evil 5 steames-verziójának új update-je egyrészt kiveszi a 2014-ben nyugdíjba küldött Games for Windows Live-támogatást, másrészt ennek köszönhetően visszaadja a helyi osztott képernyős kooperatív módot is, amit a GFWL miatt tiltottak le, csak a konzolosok élhettek vele. A Resident Evil 5 probléma nélkül játszható egyedül, ekkor Chris Redfieldet irányítjuk, Sheva Alomar pedig az MI-nek köszönhetően követ minket, viszont a co-op lehetővé teszi, hogy mindkét karaktert egy-egy játékos terelgesse, ami sokkal mókásabb.

Emellett az új patch kijavított néhány apróbb bugot is, szóval akkor is érdemes telepíteni, ha kooperatívan ugyan nem játszanátok, de újráznátok vagy pótolnátok a sztorit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)