Hirdetés

A Returnal egyik legtöbbször kért funkcióját hozza el a legújabb frissítés

|

Ráadásul már kedvünkre fotózhatunk is a PlayStation 5-ös játék világában.

Hirdetés

A Returnal még a bullet hellekben gyakorlott játékosokat is megizzasztotta, miután év elején megjelent PlayStation 5-re, viszont a könnyeket feledtette a remek játékmenet és a magával ragadó atmoszféra. Mivel roguelike címről van szó, ezért érthető módon a Housemarque nem pakolt bele olyan mentési rendszert, amivel bármikor, bárhol biztosíthatjuk az aktuális állásunkat.

Ez viszont sokaknak nem nyerte el a tetszését, hiszen nem tehették félre a játékot anélkül, hogy elveszítsék az addig elért eredményeket (maximum az alvó állapot segíthetett), így már régóta szerették volna a játékosok, ha a fejlesztők valahogy áthidalják ezt a problémát. 

Hirdetés

Ez a Returnal ma élesedett, 2.0-ás frissítésével kompromisszummal ugyan, de megvalósult. A javítás magával hozta ugyanis az úgynevezett Suspend Cycle funkciót, amivel lényegében felfüggeszthetünk egy megkezdett ciklust és később folytathatjuk. Ennek hála kiléphetünk a játékból, sőt a konzolt is kikapcsolhatjuk anélkül, hogy a játékállás elvesztésétől kellene félnünk. Ekkor a rendszer létrehoz egy egyszer használatos felfüggesztési pontot, visszatérésünkkor pedig törlődik az, és nem használható újra. Persze vannak megkötések is: a funkció nem használható bossharcok során, átvezetők alatt, összecsapások közben vagy a belső nézetes jeleneteknél. 

Emellett az update magával hozott egy másik kedvelt funkciót, a fotómódot is, amivel kiélhetjük képlövési vágyainkat szinte bármikor (a belső nézetes szekvenciáknál nem). Ha sikerült megtalálni a tökéletes beállítást, akkor olyan opciókkal tökéletesíthetjük a látványt, mint a fókusztávolság, a telítettség vagy éppen a kontraszt. Különböző fényforrásokat is használhatunk a még varázslatosabb végeredményért, valamint számos szűrő, effektus, keret és egyéb is rendelkezésre áll majd. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)