Hirdetés

A Sea of Thieves fejlesztőjének alapítója új projekttel tér vissza, de nem mi vagyunk a célcsoport

|

A Sea of Thieves után valami ambiciózusabb bejelentésre számítottunk, ehelyett lehet öltözködni.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen ismeritek Tim Stamper nevét, aki többek között olyan projekteknek segített a világra jönni, mint a GoldenEye 007, a Perfect Dark vagy épp a Sea of Thieves. Így már talán könnyebben azonosítható a Rare is, melynek a Stamper testvérek voltak alapítói.

A 1980-as évek óta sikeres vállalatot 2002-ben vásárolta fel a Microsoft 375 millió dollárért, 2013-ban pedig egy újabb fejezetet nyitott Tim és Chris Stamper, mikor megalapították a FortuneFish névre hallgató csapatot, amit Tim fia, Joe irányít.

Már egy ideje tudtuk, hogy Tim Stamper és fia egy új projekten dolgozik a FortuneFish-sel, konkrét információnk azonban nem volt, miután mindketten felszívódtak, semmilyen életjelet nem adtak a közösségi felületeken.

Hirdetés

Tim most végre megtörte a csendet, azonban közel sem azt kaptuk, amire tőlük számítottunk volna. Az új játékuk ugyanis egy AR alkalmazás iOS-re, amiben saját avatárt csinálhatunk, amit aztán felöltöztethetünk és készíthetünk vele a valóságba helyezett képeket.

A Fashion AR egyelőre az Egyesült Királyságban és csak iOS készülékeken elérhető.

A FortuneFish korábban kiadott egy Donkey Kong Country stílusú zenei platformert, a Kroko Bongo: Tap to the Beat!-et, a teljes verzió azonban sosem jelent meg. 2017 óta a Fashion AR-ra koncentráltak, a weboldaluk tanúsága szerint azonban más gaminggel kapcsolatos projekteken is dolgoznak. Reméljük, azok egy fokkal nagyobb izgalmat tartogatnak számunkra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)