Hirdetés

A Sea of Thieves negyedik szezonja a víz alá visz bennünket

|

A fejlesztők megmutatták, hogy mire számíthatunk a következő kiegészítéstől, és már az érkezés időpontját is kihirdették.

Hirdetés

A Sea of Thieves következő tartalmi frissítése indítja majd a be a kalózos sandbox negyedik szezonját. A kiegészítés célja, hogy levigyen bennünket a tengerek alá, és a korszakok óta ott szunnyadó kincseket a kapzsi, göcsörtös orraink elé rakja.

Az újdonságokra nem kell sokat várnunk majd, mivel a negyedik szezon már ezen a héten csütörtökön, tehát szeptember 23-án beindul.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai crossoverben is voltak feladatok, melyeket a tenger alatt kellett megoldanunk, de az új szezon továbbviszi majd a koncepciót, az új Plunder Pass pedig újabb ingyenes és prémium jutalmakkal teszi kerekké az élményt.

Három évvel a megjelenése után a Sea of Thieves népszerűbb, mint valaha, nem kis részben Jack Sparrow vendégszereplésének köszönhetően. A tengereken rengeteg hajó jár kalandot és kincset keresve, így ne féljetek csatlakozni hozzájuk PC-n vagy Xboxon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)