Hirdetés

A Sony kisegíti azokat, akik összezavarodtak a The Last of Us Part II kiadások kapcsán

|

Ha véletlenül teljesen áron vetted meg az újrakevert csomagot, akkor sem kell aggódnod. A kiadó majd rendezi az ügyet.

Hirdetés

Ha valakinek megvan a The Last of Us Part II PS4-es verziója annak a Remastered kiadás elvileg elérhetetlen a PlayStation Store-on keresztül. Ez alapvetően azért van, hogy senki se tudjon izgalommal vegyes zavarában teljes árat fizetni a PS5-ös kiadásért, miközben 10 dollárért is tudna frissíteni az új verzióra.

Ez azonban sajnos nem volt mindig így, és a megjelenéshez közeli napokban előfordulhatott, hogy egyesek szükségtelenül vásároltak egy teljes második példányt kedvencükből. Szerencsére ezt a Sony is észrevette, és igyekszik segíteni azokon, akik csapdába estek a nagy lelkesedés közepette, ami azért nevezhető nemes gesztusnak is, ha egyébként eltekintünk attól, hogy eleve nem kellett volna ilyen helyzetet teremteni.

Hirdetés

A kiadó elkezdte visszatéríteni a The Last of Us Part II PS4-es változatának vételárát azoknak, akik véletlenül teljes árat fizettek a Remasterért, így csak az upgrade árát tartják maguknál. Minden előrendelői extrát megtarthatnak az érintettek, és visszakaphatják pénzüket, ami ritka jelenség a kapitalizmus lélektelen lövészárkaiban.

Ti mit gondoltok, megérte a Remastered verzió az árát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)