Hirdetés

A Star Wars: Battlefront Classic Collectionből kimarad egy nagyon fontos funkció

|

Ugyan az Aspyr szeretné a lehető legteljesebb Battlefront élményt elhozni modern rendszerekre, a funkciólistából hiányzik egy életmentő apróság.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefront Classic Collection egy kellemes nosztalgiatúrának tűnik a messzi-messzi galaxis csataterein. A klasszikus lövöldéket most modern rendszerekre hozza az Aspyr, ami egyrészt fellendíti majd az életet azok szerverein, másrészt összehozza a Star Wars-rajongó haverokat egy-egy kalandos estére. A gond ezzel csak az, hogy ha a haverok különböző konzolokon vannak szétszórva, akkor bizony egyedül fognak játszani.

Kiderült ugyanis, hogy a modern játékélmény egyik fontos alapköve, a cross-play kimarad a Battlefront Classic Collectionből. Ez azért lenne fontos, mert többjátékos élményre koncentráló lövöldékről van szó, és a platformokon keresztüli átjárhatóság garantálhatná az aktív közösség fenntartását.

Hirdetés

Az ezzel kapcsolatos kérdésekre reagálva egy Aspyr dolgozó legalább annyit megerősített, hogy a generációkon keresztüli játék működni fog, tehát a PS4-es játékosok lövöldözhetnek majd együtt a PS5-ösökkel és így tovább.

Crossplay officially not happening, i put in a ticket with Aspyr and this was the response :(
byu/ItsMaverick1357 inStarWarsBattlefront

A Star Wars: Battlefront Classic Collection első trailerei után egyébként felmerültek más aggodalmak is. A videókban felbukkantak láthatóan modolt karaktermodellek, melyek erős szemöldökráncolást váltottak ki a rajongókból. Az Aspyr ezekkel kapcsolatban gyorsan elmagyarázta, hogy csak véletlenül kerültek a trailerekbe, és a végleges verzióban nem lesz olyan tartalom, ami névtelen rajongók munkájából származna.

A Star Wars: Battlefront Classic Collection március 14-én érkezik PC-re és Xbox, PlayStation és Nintendo Switch konzolokra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)