Hirdetés

A Starfieldet érdemes lesz többször is végigjátszani

|

Az első kör sem lesz rövid a Bethesda új szerepjátékával, de Todd Howard elmondása szerint a Starfieldet egyébként is többszöri kalandra tervezték.

Hirdetés

A Starfield megjelenése már csak néhány röpke hétnyire van tőlünk, ami többek közt azt is jelenti, hogy a stúdió felkent pápája, Todd Howard gond nélkül szórja ránk az áldását információk formájában.

A GQ-nak adott interjújában (amelyikben a The Elder Scrolls 6-ot is megemlítette), elárulta, hogy a Starfield kapni fog New Game+ opciót. Egyjátékos kalandoknál ez annyira nem meglepő, de ha Bethesda RPG-ről van szó, akkor már annál inkább.

Hirdetés

Mivel a Bethesda játékai egyébként is hatalmasak, ezért nem szoktak New Games+ és hasonló opciókat tartalmazni. Azok nélkül is 100+ vesztegetünk el a világaikban, de Todd és csapata ezúttal azt szeretnék, hogy ennél még több időt töltsünk el a galaxisuk bolygóit járva.

"A Starfield megad minden lehetőséget arra, hogy felépítsd a saját identitásodat, és még egyedi és izgalmas csavarokat is hozzátesz a New Game+-hoz, hogy bátorítsa a hosszútávú, ismételt játékot."

Todd persze se azt nem árulta el, hogy mit viszünk magunkkal az újrakezdéshez, ahogy azt sem, hogy mik azok az "egyedi és izgalmas csavarok". Szerencsére nem kell sokat várnunk már arra, hogy minden kiderüljön.

A Starfield megjelenése szeptember 6-án lesz esedékes, de a nagyobb kiadások előrendelői már elsején elkezdhetnek játszani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)