Hirdetés

A The Simpsons Hit & Run folytatásaihoz minden készen állt, mégis kaszát kaptak

|

A legendás adaptáció fejlesztői meséltek a folytatásokról, melyek sosem készültek el.

Hirdetés

A 2003-as The Simpsons: Hit & Runra még azok is édes nosztalgiával gondolnak vissza, akik egyébként egy részt sem láttak a sorozatból. A Radical Entertainment valamit nagyon eltalált a játékkal, így nem is csoda, hogy az animációs széria alkotói öt játékra szóló szerződést ajánlottak a Vivendinek.

A franchise döntéshozói is érezték, hogy ebben van még lehetőség, a Radical pedig készen állt az következő rész összeállítására. A Vivendi valamiért azonban mégis nemet mondott.

Hirdetés

John Melchior, a Hit & Run vezető producere a MinnMaxnek mesélt az esetről.

"Voltak terveink léghajókra, repülőkre, rengeteg ötletünk volt. Egy franchise lett volna a játékból, efelől nincs kétségem."

Amikor a Vivendi és a The Simpsons megállapodásai kerültek szóba, akkor Melchior már kevésbé volt lelkes.

"Egy nagyon jó ajánlat volt és a Vivendi nemet mondott. Egy pillanatnyi lendületet nem vesztettünk volna el a Hit & Run és a folytatás között, és már be is fejeztünk bizonyos elemeket a következő részre."

Melchior elmondta, hogy még a közvetlen felettese sem értette, hogy mi történik. Egyszerűen nem fért a fejébe, hogy a Vivendi miért nem akart több epizódot a Hit & Runból.

"Nagyon bizarr döntés volt, sosem fogom megérteni. A gyártási részlegről senki sem értette, hogy miért is van ez."

Valahol a végtelen idővonalak tengerében van egy univerzum, amelyik épp a Hit & Run 5-tel játszik. Sajnos mi nem ott élünk, és valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy miért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)