Hirdetés

A Tomb Raider: Definitive Edition 10 év után végre PC-re is megjelent

|

A 2013-as reboot kicsinosított, minden extrával megtömött verziója eljutott ugyan PC-re, de még így sem teljes az öröm.

Hirdetés

A 2013-as Tomb Raider a lehető legrosszabb pillanatban jelent meg. Az Xbox 360 és a PS3 már leköszönőben volt, de a PS4 és az Xbox One csak hónapokkal később lépett be a piacra. Sok játék jelenik meg hasonló körülmények között, és ezek általában ugyanazt az utat járják be: viszonylag hamar jön egy kicsinosított remaster, amely a next-gen élményt hivatott átadni a közönségnek.

A Tomb Raider 2014-ben a mintát követve megkapta a saját újrakevert kiadását. A Definitive Edition egyértelműen a PS4-et és az Xbox One-t célozta, és szebb vizuális tálalással és extra tartalmakkal érkezett. A gond az volt, hogy valamiért a PC-s tábor sosem kapta meg ezt a verziót.

Hirdetés

Ezt a csorbát köszörülte most ki a Square Enix, végre elérhetővé tette a Definitive Editiont PC-re is. A dolog szépséghibája, hogy csak a Microsoft Store-on keresztül szerezhetjük be ezt a verziót. Aki a Steamet preferálta volna a már-már klasszikusnak számító élményt, az ráfázott, ott továbbra is csak az alapkiadás kapható.

Ezzel együtt még mindig jó Tomb Raider rajongónak lenni. Az újrakevert klasszikusok tökéletesen idézték fel a múltat, míg a széria jövője csendesen épülget. Kíváncsian várjuk már Lara Croft visszatérését, addig is lesz mit játszanunk PC-n.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)