Hirdetés

A Ubisoft DLC-ket osztogat majd a Ubisoft Forward 2022 nézőknek

|

Assassin's Creed Valhalla, Skull and Bones és még Rainbow Six Siege jutalmakat is kapnak azok, akik figyelemmel követik majd az eseményeket.

Hirdetés

Ezen a héten szombaton lesz esedékes a 2022-es Ubisoft Forward, ahol a kiadó bemutatja majd, hogy milyen játékokkal készülnek a következő hónapokra és évekre. A műsor nagy részét valószínűleg az Assassin's Creed jövője fogja elvinni, de azért más tartalmakra is számíthatunk majd.

Akik a Twitchen követik a műsort azok számíthatnak apró ajándékokra is a bejelentések mellé. A Twitch Drop rendszeren keresztük négy játékban is járnak majd apróságok.

Hirdetés

Aki legalább 15 percig nézi a műsort az kap egy Skull Logo Embemet a Skull and Bonesban, 30 percét egy Explosive Detail Charim jár a Rainbow Six Siege-hez, és 45 percért egy RC22 Original Cosmetic a jutalom a Roller Championshöz. A 60 percnyi figyelmet a Ubisoft egy Sphinx Tattoo Settel hálálja meg, amit az Assassin's Creed Valhallában hordhatunk majd.

Akik a YouTube-on követnék az eseményeket, azok lemaradnak a jutalmakról, de a műsor ott is elérhető lesz. A fontosabb bejelentéseket persze mi is azonnal megírjuk majd itt, a GSO-n, illetve Kaci élőben közvetíti a show-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)