Hirdetés

A Ubisoft ígérete szerint a bolygókon kívül is lesz mit csinálni a Star Wars Outlawsban

|

Állítólag nem fogunk majd unatkozni a messzi-messzi galaxis egyetlen szegletében sem.

Hirdetés

Azok alapján, amit eddig hallottunk és láttunk a Star Wars Outlawsról, izgalmas kalandok várnak ránk. A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti időszakban játszódó történet főszereplője egy Kay Vess nevű törvényenkívüli lesz, aki apró kísérőjével és egy droiddal karöltve olyan fajsúlyú rablásra készül, amivel még senki sem próbálkozott meg a Peremvidéken, eközben pedig megfordul számos helyszínen (ismerős és még sosem látott planétákon is), összefut különféle karakterekkel, és összerúgja a port különféle frakciókkal. Akár még Jabbának is dolgozhatunk vele.

Számos döntési lehetőségünk lesz, és amiből nem tudja kidumálni magát Vess, ott alternatívaként jó szolgálatot tehet a fegyver. A hírnév-rendszer, a dinamikusan zajló események, illetve a felfedezendő bolygók és holdak rengeteg lehetőséget biztosítanak a változatosságra, de mi a helyzet az űrrel?

Hirdetés

Az eddigi kedvcsinálók már ízelítőt adtak belőle, hogy részt vehetünk űrharcokban, de a Star Wars Outlaws kreatív rendezője, Julian Gerighty elárulta a Game Informernek, hogy a bolygók között megtett utat milyen feladatok és elfoglaltságok szegélyezik majd: 

"Szerettük volna a bolygó körüli pályákat sok különböző érdekességgel, tennivalóval, csatákkal, felfedezésre váró helyekkel ellátni. Tehát az általunk létrehozott bolygók vagy holdak pályáját sok különböző dologgal kellett benépesítenünk. És nem akartunk végtelen teret létrehozni, ezért egy bolygó körüli pályáról egy másik bolygó körüli pályára hiperugrással jutsz el. Így az összes űrbeli területünket tele tudtuk tömni tennivalókkal."

A Star Wars Outlaws augusztus 30-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)