Hirdetés

A Valentin-nap internetes veszélyei

|

A turbékolás napján rosszindulatú figurák is lesben állnak, akik mindenféle internetes csúnyasággal próbálják megtéveszteni a jóhiszemű szerelmeseket.

Hirdetés

A szerelmesek napja egyben a csalók napja is, bár ez a két halmaz egyébként is tartalmaz közös metszetet. Az ünnep a kiberbűnözők figyelmét sem kerüli el, főleg azért nem, mert ilyenkor könnyebben tudnak az emberek bizalmába férkőzni. A McAfee szerint a következő napokban akár meg is négyszereződhet azon globálisan terjedő kéretlen és adathalász levelek mennyisége, amelyek kifejezetten Valentin-nap alkalmából kerülhetnek be a postafiókokba. A veszélyekről részletesen a Computerworld cikkében olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)