Hirdetés

A Valve is áldását adta rá, hogy úgy játszd a Half-Life-ot, mint még soha

|

Egy lelkes modder teljesen új, roguelike-alapú játékélményt rakott össze a legendás lövölde alapjaiból.

Hirdetés

Ha már a Valve nem hajlandó bármit is kezdeni a Half-Life franchise-zal a VR területén túl, akkor majd a rajongók betöltik az alkotók által hagyott űrt. Miközben sebesen készül a Half-Life 2 Remastered projekt, egy másik modder, PnkyDev épp egy roguelike élményen dolgozik.

De nemcsak a műfajváltással járó új mechanikák miatt kell majd szokni Half-Life Loopot, mivel a kameranézet is módosul, ez már felülnézetes lövölde lesz, amiben Gordon Freemant irányíthatjuk. A néma hősünket G-Man bezárta egy időhurokba és halálos próbák elé állítja.

Hirdetés

A játék publikálási engedélyt kapott a Valve-től, ami azt jelenti, hogy PinkyDev kiadhatja a Steamen keresztül, és szabadon használhatja a Half-Life sorozat elemeit. A projekt nevét emiatt átírta Codename Loopra, de ezt leszámítva a tartalom maradt a régi. A lenti videóban láthattok is belőle egy 4 perces bemutatót.

PinkyDev éppen azon dolgozik, hogy befejezze a lineáris kampányt, és utána fog nekiugrani a teljes értékű roguelike élmény lefejlesztésének. Akinek felkeltette az érdeklődését, már ki is próbálhatja az időközben elérhetővé tett demón keresztül.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)