Hirdetés

A World of Tanks játékosai is részesülnek a Dűne 2 kalandjaiból

|

A Wargaming és a Legendary Entertainment együttműködése exkluzív tartalmakat hoz.

Hirdetés

Február végén kerül mozikba a Dűne: Második rész, de a World of Tanks játékosai már most ráhangolódhatnak, köszönhetően annak, hogy a - már több mint 25 éve alapított - Wargaming és a Dűne filmeket gyártó Legendary Pictures összebútoroztak egy játékbeli esemény erejéig. 

Február 15. és április 1. között a World of Tanks, a World of Tanks Blitz, valamint a World of Tanks Modern Armor játékok felhasználóinak is érdemes lesz fürkészniük a homokot, mert amikor az megmozdul, egy sor, az egyes platformokra szánt eseményekre számíthatnak gazdag loottal. 

Hirdetés

A PC-s World of Tanks esetében az Eljön a végzet Pass keretében február 15-től február 25-ig olyan filmbéli karaktereket szerezhetünk meg a legénységünkbe, mint Gurney Halleck, Rabban és Lady Jessica, valamint értékes tárgyakat (például 2D-stílusokat, matricákat, feliratokat) és egy igazi Dűne-járművet (a VIII-as szintű, különleges vizuális effektekre képes Mittlerer Kpz. PR. 68 prémium harckocsit) zsákolhatunk be. A World of Tanks Blitzben bolygóméretű esemény lesz február 23. és március 7. között, és olyan tárgyakat kaparinthatunk meg ezalatt, mint a Crysknife és a Maker hooks, továbbá belevághatunk Rabban és a Fremen küldetésekbe. A fő jutalom a Groundtank. 

A World of Tanks Modern Armor játékosai pedig egy időkorlátos, három szakaszra osztott közösségi élményhez csatlakozhatnak, és exkluzív Dűne: Második rész jutalmakat oldhatnak fel, például a már említett karaktereket legénységi tagokként. Ez március 5-én veszi kezdetét. Természetesen ez csak ízelítő, sokkal többfajta loot és tennivaló várja a WoT-közösséget. Íme egy kis kedvcsináló: 

A Dűne: Második részt pedig február 29-től láthatjátok a hazai mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)