Hirdetés

A World of Warcraft következő eseménye Pandariára visz vissza bennünket

|

Még nem tartunk a Mists of Pandaria Classicnál, de valami hasonlóra számíthatunk a modern játékon belül.

Hirdetés

A World of Warcraft fejlesztői néhány hete megleptek bennünket egy különálló battle royale móddal a Plunderstorm formájában. A WoW Remix: Mists of Pandaria tulajdonképpen hasonló formulát követ. Mindenki, aki rendelkezik WoW előfizetéssel (tehát nem lesz szükség a Dragonflight megvásárlására) az egy gombnyomással átléphet majd a Remix opcióba, és ott elkezdheti régi-új kalandjait Pandaria kontinensén, amely ebben a verzióban több átalakításon is átesett.

A MoP Remixben mindenki indíthat egy új karaktert 10-es szintről, és onnan 70-ig felfejlődhet Pandaria zónáinak küldetéseivel, dungeonokkal vagy bárhogy máshogy. A lényeg, hogy újra a Pandaren nép otthonát fogjuk bejárni, és a kalandozásaink közben új, brutálisan erős tárgyakat markolhatunk majd fel. A cuccainkat testre is szabhatjuk őrülten erős kövekkel, melyek új képességeket garantálhatnak karaktereinknek.

Hirdetés

Ha valami olyan felszerelést szednénk össze, amire nincs szükségünk, azt egy új valutára, Bronze-ra válthatjuk. Ebből az érméből aztán vásárolhatunk új transmogokat, hátasokat, peteket, és sok minden mást, amit aztán hozzácsaphatunk a gyűjteményünkhöz.

A korábbi, mostanra eltakarított Pandaria tartalmak is helyükre kerülnek, így régi elfeledett küldetéssorokat játszhatunk végig, és olyan zsákmányokat szedhetünk össze, melyekről anno lemaradtunk. A raidek, a scenariók és minden más is játszható lesz, emelt nehézséggel, a 70-es szintű Remix karaktereink erősségéhez igazítva.

Ez limitált ideig elérhető esemény, de ha lejár az óra, akkor a Remix karakterünk csatlakozik majd a többi modern WoW-os hősünkhöz, így megtarthatjuk majd minden elért eredményünket. Az esemény még nem kapott megjelenési dátumot, de valamikor a Season 4 (április 24.) indulása után fog befutni a 10.2.7 frissítés részeként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)