Hirdetés

A World of Warships: Legends hasznos új funkcióval és rengeteg plusztartalommal kezdi az évet

|

Szolgáltatásként működő játékként a Wargaming tengeri csatákat kínáló alkotásának sikere is rendszeres frissítéseken múlik.

Hirdetés

Nemrég megkapta első 2022-es tartalmi csomagját és eseményét a World of Tanks Blitz, nem sokkal lemaradva mögötte pedig befutottak a World of Warships: Legends újdonságai is. Utóbbi a PC-s World of Warships konzolos testvére, amely a célközönség igényeinek megfelelően valamivel tempósabb és akciódúsabb idősebb rokonánál, ráadásul a kettőt összevetve azt tapasztaljuk, hogy fejlődni is gyorsabban tudunk.

2022-t a fejlesztők a cross-platform lehetőségek kibővítésével röffentik be. Először is elérhetővé tették a cross-platform barátlistát, de hogy még nagyobb legyen az öröm, a közösködés playstationös és xboxos játékok között immár kiterjed a háromfős divíziókra is.

Hirdetés

Noha már az iménti funkció beépítése is nagy dolog, tartalmakat is kaptunk bőven, hiszen korai hozzáférésben felbukkant az olasz flotta a horizonton. A taljánok öt csatahajóval képviseltetik magukat, ezek fokozatosan érkeznek: Dante Alighieri (Tier III), Conte Di Cavour (Tier IV), Andrea Doria (Tier V), Francesco Caracciolo (Tier VI), Vittorio Veneto (Tier VII).

Amennyiben élsz-halsz a masszív csatahajókért (ha nem így lenne, valószínűleg messzire elkerülnéd a World of Warships: Legendset és ezt a hírt is), akkor minden bizonnyal örömmel tölt majd el a tudat, hogy az öt hétig tartó Pride of Prussia kampány teljesítését követően jutalomként egy, a Bismarck-osztályú behemótoktól csak hajszálnyival elmaradó monstrum, a Brandenburg üti a markod.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Végül, de nem utolsósorban folytatódik az Azur Lane és a World of Warships: Legends közötti együttműködés, minek eredményeként a kínai mobiljátékból ismerős karakterek, hajók és tematikus játékbeli tárgyak kerülnek a Wargaming alkotásába. Ne keverjük majd össze azokkal az újdonságokkal, amelyek a holdújév miatt váltak a csomag részévé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)