Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizon - repülő szerkezetek részletesen

|

A játékban legendásan félelmetes, vagy titokzatos repülőgépek és helikopterek kaptak helyet.

Hirdetés

Tegnap már megtudhattátok, hogy tölthető az Ace Combat: Assault Horizon demója, melyben két küldetést próbálhatunk ki, merev-, majd pedig forgószárnyas repülőgépben. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy nem árt egy kicsit jobban elmélyedni a dolgokban, és megismerni eme nagyszerű szerkezeteket. Ne is szaporítsuk a szót, kezdjük mindjárt az AH-64D Apache Longbow-val, mely az igazi támadó helikopter, az U.S Army büszkesége.

Kiváló manőverező képességével és 30 mm-es gépágyújával a tűzereje sem elhanyagolható. A Longbow Radar segítségével bármilyen időjárási körülmények között eredményesen tud felderíteni, megfigyelni és támadni. Nem mellesleg pedig szép.

Mi-24 Hind
Nem hinném, hogy van olyan repülést kedvelő ember, aki nem ismerné az orosz hadiipar eme gyöngyszemét, mely durva páncélzatának, és még durvább fegyverzetének köszönhetően retteghet, akit egy ilyennel támadnak meg.



Mivel kialakításának köszönhetően a páncélozott harcjárművek megsemmisítésétől kezdve a támogató, feladatokig bármit megold, így igen hasznos tagja a légierőnek. Annak ellenére is, hogy John J. Rambo-n nem tudott kifogni.



B-2 Spirit
A lopakodó képességgel rendelkező stratégiai bombázó képes úgy behatolni az ellenséges területre, hogy közben észrevétlen marad.



Ennek érdekében a hátsó vezérsíkok (mind a függőleges, mind pedig a vízszintes) száműzve lettek, ennek megfelelően az irányítása másként működik, mint a hagyományos kialakításoknál. Mivel igen kis sorozatszámban készült, ezért minden egyes repülőnek saját nevet adtak, ami egyébként sem szokatlan a légierőknél.


B-1B Lancer
Ez a stratégiai bombázó szuperszonikus sebességgel hatol be az ellenséges terület fölé, hogy széles spektrumon variálható bombaterhétől megszabaduljon.



Különlegessége a változtatható nyilazású szárny, melynek hasznossága a különböző sebességeknél és magasságoknál végrehajtott fordulókban nyilvánul meg.



MH-60 Blackhawk
A Black Hawk Down című film óta többen is felimserik ezt a jellegzetes gépmadarat, melyet előszeretettel alkalmazz a U.S. Army Speciális Alakulata olyan esetekben, amikor a csapatszállítás mellett tűzerőre is szükség van.



A Blackhawk egyrészről megfelel a transzport feladatoknak, másrészről pedig a 7.62 mm gépfegyvernek köszönhetően segítséget nyújthat a földi egységeknek.



A FLIR-nek becézett (Forward Looking Infrared technológiának köszönhetően egyéb feladatokat is elláthat, például a levegőből adhat tájékoztatást az ellenséges élőerő elhelyezkedéséről.



AC-130U Spooky
Gyilkos fenevad, melynek olyan tűzereje van, hogy a fegyverek használatakor akár métereket is csúszhat odébb a repülőgép.



Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy az ellenségnek esélye sincs ellene, ha elszabadul a 25 mm-es Gatling, a 40 mm-es csúzli, és a 120 mm-es mortar. Ez kellő támogatást nyújt a földi egységeknek, mint ahogyan azt már korábban más játékokban tapasztalhattuk is.



A leggyakrabban használt modell az AC-130U, mely az Öböl-háborútól kezdve a legutóbbi iraki felfordulásig mindenütt bevetésre került.


Ennyi lenne mára az Ace Combat: Assault Horizon, melynek megjelenésére, még néhány hetet várni kell, de ha megérkezik, akkor semmi akadálya a csihipuhinak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)