Hirdetés

Álarcosok raboltak el egy teherautónyi Modern Warfare 3-at!

|

Párizsban, a játék egyik helyszínén került sor a szokatlan eseményre, amiben szerencsére nem sérült meg senki.

Hirdetés

Egyelőre még nem tartunk ott, hogy a világ felfedezte volna a játékokban rejlő értéket, és elismerné művészeti ágként, ám az utóbbi években több alkalommal is tapasztalhattuk, hogy a bűnözők szemében kincsnek számítanak.



Ezúttal a francia főváros déli Créteil kerületében vettek célba alvilági figurák egy teherautót, ami beszámolók szerint mintegy 6000 Call of Duty: Modern Warfare 3 kópiát szállított 400 ezer euró értékben.
Az elkövetők járgányukkal belehajtottak a teherautóba, így azt megállásra kényszerítették. Mielőtt a sofőr és kollégája érdemben reagálhatott volna, két késekkel felfegyverzett álarcos kipattant a kocsiból és könnygázzal harcképtelenné tették őket, majd elhajtottak a teherautóval.
Úgy tűnik, komoly üzletet látnak bizonyos körök abban, hogy még megjelenés előtt terítik a játékot az utcán, vélhetően emelt áron.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)