-

Aliens vs. Predator 3 - Hamarosan feltámad!

|

Amíg a világ a Gearbox által fejlesztett Aliens: Colonial Marines -re figyel, addig a háttérben születőben van az eredeti Aliens vs. Predator franchise új tagja.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

1979 óta tart minket rettegésben egy vérszomjas, nyáladzó űrgyík, akit mindenki csak Alienként ismer. A világsikerű filmből (ami megteremtette a női akcióhős kategóriáját) később lett könyv, képregény és további filmek, de ami számunkra most a legfontosabb: Aliend vs. Predator videójáték.

Hirdetés

A két univerzum 1999-es (nem első) összemosása a játék szempontjából hatalmas húzásnak számított, főleg hogy mindhárom faj képviselője saját egyszemélyes kampányt kapott, nem is beszélve az eszméletlen multiplayerről, amit anno Rebellion csapatának köszönhetünk. A második rész sem sokat váratott magára, hiszen a Monolith már 2001-ben megajándékozott vele bennünket, minőségileg is hozva a kötelezőt. S most, hogy legtöbben a Gearbox által fejlesztett Aliens: Colonial Marines -t tartják a franchise következő részének, addig a Sega egy másik Aliens cím elkészítését is utasításba adta, nevezetesen az Aliens vs. Predator 3-mat.


A 2010-re datált új AvP fejlesztéséért az első részért már korábban megdicsért Rebellion felel. A játék történései 30 évvel az első mozifilm eseményei után játszódnak egy bolygón, ahol a Colonial Marines alakulatai épp egy Alien inváziót próbálnak megakadályozni, mikor a Predatorok egy gyors helyi vadászatba kezdenek. A „mindenki mindenki ellen" felállás most sem maradhat el, amit a megszokott három kampányos módozatban, illetve multiplayerben is művelhetünk. Az érintett platformokról eddig szinte semmit sem tudunk. Egyedül talán abból indulhatunk ki, hogy az eddig újságban megjelent képek egy only-PS3 magazinból kerültek ki. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!