Hirdetés

Alig egy hónapja jelent meg a The Crew Motorfest, már jön is az ingyenes időszak és az akciós árazás

|

Az előzetes bemutatók egy látványos és szórakoztató versenyjátékról meséltek, de látszólag ez is kevés volt a tömeg megszólításához.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt megjelent a The Crew Motofest, ami pont azt hozta, amire számítottunk tőle. Egy kellemes árkád autózást kaptunk látványos helyszíneken, de az innováció minden formája elmaradt. Iparosmunkának nem rossz, de nem is több annál.

A gond az, hogy a mai piaci körülmények között ez kevésnek bizonyult. A Ubisoft már ki is hirdetett egy második ingyenes időszakot és már hozza is az akciós árakat minden platformra.

Hirdetés

Tartalom szempontjából ez a Free Trial sem fog többet kínálni az előzőnél, így aki látta a megjelenéskori próbakör tartalmait, az új dolgokat már nem próbálhat ki. Ettől függetlenül a lényeg, hogy október 10-én indult a PC-s verzió ingyenes időszaka, és október 20-ig fog tartani. A játék maga már akciós is a Ubisoft üzletében és úgy is marad majd október 24-ig.

Ami a PlayStation, Xbox és Epic Game Store variációkat illeti, ott is hasonló idősávokban próbálhatjátok ki és szerezhetitek be olcsóbban a játékot. Az Amazon Luna lett egyetlen platform ami lemarad.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)