Hirdetés

Alone in the Dark, Balatro és The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lovecrafti rémálmok, mesés fantáziavilágok és ellenállhatatlan kártyalapok rabjai lettünk.

Hirdetés

Sikerült az egyik függőségünket (Helldivers 2) felcserélni egy másikra (Balatro), így aligha szolgálunk jó példával, de ennek a hetente jelentkező, önvallomásokkal telepakolt cikksorozatnak nem is ez a lényege. Mi is megmutatjuk, ti is megmutatjátok, és ezáltal lehet, hogy más is kedvet kap azokhoz a játékokhoz, amelyek segítenek kikapcsolódni egy átdolgozott/áttanult hét végén.

HP - Még nem adom fel, hogy meg tudjam szeretni a Dragon's Dogma 2-t, de továbbra sem ragadt magával a hangulata. Kár. Viszont az Alone in the Dark sokkal inkább az én ízlésemnek való, nyilván nem történelmi mérföldkő, de egy olyan Resident Evil őskövületnek, mint jómagam, pontosan azt adja, amire vágyni szokott.

Paca - Nagyon rácsúsztam a Balatróra, de 8 óra alatt nem sikerült még egyszer sem eljutnom a 8. körig, ami kissé elszomorít. Szomorúságomat társasozással fogom elnyomni, mivel megérkezett a Fesztáv sárkányos variációja, a Wyrmspan, és hát egész fantasztikus.

Hirdetés

Csirke - Nagyon élvezem a Dragon's Dogma 2-t, amihez biztosan hozzájárul az is, hogy mazur pawnja, a 31-es szintű Zoe hatalmas segítsége kicsiny csapatomnak, a küklopszokat és az ogrékat úgy darálja a kishölgy, hogy öröm nézni. 

Zs - Balga módon azt gondoltam, hogy a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sem fog jobban behúzni, mint az előző rész, ami sosem kapott el igazán, ám a folytatás valahogy mégis nagyon betrafált nálam. Most legszívesebben egész nap Hyrule-ban lógnék, miközben intravénásan táplálnak, hogy egy percre se kelljen abbahagynom a kalandozást, ám a valóságban annak is örülni fogok, ha a hétvége során sikerül kipipálnom néhány Shrine-t.

Szada - Számos frissítés érkezett a Baldur's Gate 3-hoz, mióta utoljára játszottam vele (például a csókolózás területén is történt fejlődés), ezért úgy érzem, hogy ideje visszatérnem kicsit a Larian kiválóságához, már ha sikerül gép elé keverednem. Ha nem, akkor sincs gáz, van B-tervem: mobilon a Storyteller című csoda fog pörögni a Netflixen keresztül. 

kristfvarg - Lejöttem kicsit a Balatróról, rövidebb kihagyás után ismételten a Sekiro felé vettem az irányt. Érezhetően jót tett a szünet, lényegében pár nap leforgása alatt eljutottam Isshin Ashináig, alig hiszem el róla, de tényleg az utolsó (és talán legbüntetőbb) boss a játékban. Nem lesz egyszerű menet, viszont a kegyelemdöfés minden korábbinál kielégítőbbnek ígérkezik, még ha jó néhányszor el is kell buknom addig.

Hunter - Megjött a World of Warcraft: Season of Discovery P3, szóval a következő két napot szintezéssel, rúnák keresgetésével és raidekre való felkészüléssel fogom tölteni. A guildem nagyon várta az új tartalmakat, és mint a csapat önjelölt healere (ne kérdezzétek, hogy miért vállaltam, nem tudnám megmondani) így kénytelen vagyok felkészülni a ránk váró kihívásokra.

Kaci - Szombaton elrajtol a kutyasuli, így a következő 3 hónapban a hétvégéimet a kutyázás fogja kitölteni. Meg a hétköznapjaimat is. Ezzel együtt én már 18 óránál járok a Balatróban, és lassan az összes paklival kipipálom az első nehézséget. Nagyon messze még a vége, de már egész jó kombókat sikerült felfedeznem.

Kivi - Megérkezett Eddy a Tekken 8-ba, gyakorolni is fogok vele, hogy ranked módban legyen esélyem. A Modern Warfare III új szezonja is elkezdődött új térképekkel és egy rakat feloldható kozmetikai cuccal. De a legizgalmasabb az Advanced Warfare-ből visszatérő MORS, amivel még a legkisebb mapeken is erőltetni fogom a quickscope trükköket - és persze igyekszem minél előbb feloldani hozzá az Interstellar festést.

Chava - Már csak az utolsó évad van hátra az Orange is the New Black sorozatból, szóval mielőtt bármi másba belevágnék, ezt fogom ledarálni. Utána viszont ismét felkeresem az Adelphát, maradt még pár rendezetlen ügyem a talanokkal. Május végéig amúgy sem érkezik olyan játék, ami érdekelne, ezért a backlogomból tervezek válogatni a következő hetekben.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)