Hirdetés

Aloy új társat kap a Horizon Forbidden West: Burning Shores utolsó trailerében

|

Meseszép helyszínek, új fegyverek és ellenfelek várnak minket Los Angeles romjai között.

Hirdetés

Miután a Horizon Fobidden West megjelenése nagyjából egybeesett az Elden Ring rajtjával, a Guerrilla Games akció-szerepjátéka a megérdemeltnél kevesebb figyelmet kapott, de szerencsére szó sincs arról, hogy teljesen elsorvadt volna FromSoftware monumentális soulslike játékának árnyékában. Mi több, rövidesen tanúi lehetünk a másodvirágzásának, hiszen néhány nap múlva, április 19-én megérkezik az első nagyszabású kiegészítő, a Burning Shores.

Emellett pedig egy álláshirdetésnek köszönhetően az is egyértelművé vált, hogy a Sonynak komoly tervei vannak a franchise-zal, ugyanis a PlayStation VR2 rajtját kísérő Call of the Mountain spin-offon túl egy online projekt is formálódik.

Hirdetés

Ám az még a távoli jövő, ezért gyorsan vissza is kanyarodunk a jelenbe, hogy megcsodáljuk az előző generáció hardveres béklyóitól megszabaduló (értsd: kizárólag PlayStation 5-re érkező) Horizon Forbidden West: Burning Shores megjelenés előtti trailerét. A látottak alapján az új kaland során többek között légi harcba keverednek majd a játékosok, ám a történet egy pontján társat is kapnak egy fiatal lány személyében, hogy ne egymagukban kelljen bejárniuk Los Angeles romjait.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)