Hirdetés

Lekerült az Alpha Protocol a Steamről

|

Nem lehet megvásárolni a játékot, és ennek elég abszurd oka van.

Hirdetés

Az Obsidian 2010-ben megjelent, kémes szerepjátéka sokkal jobb is lehetett volna, ha dolgoznak még rajta egy keveset, de így is kialakult egy szűk rajongótábor, melynek tagjai kedvesen emlékeznek rá vissza.

Hirdetés

A jogok jelenleg a SEGA-nál vannak, a kiadó pedig legfrissebb információink szerint - a játék nem kimondottan jó eladásaira hivatkozva - nem tervez folytatást. Bár amerre a játékipar most halad, nem elképzelhetetlen, hogy jön valamikor egy remaster.

Aki eddig nem vásárolta meg PC-re az Alpha Protocol eredeti kiadását, most már várhatóan nem is fogja tudni, ugyanis lejártak a benne hallható zenék licencjogai, így a SEGA levette a Steamről.  Egyelőre nem tudni, később visszakerülhet-e, mint a hasonló problémával küzdő Alan Wake. A változás azokat, akiknek könyvtárában szerepel a játék, nem érinti, ők továbbra is annyit játszanak, amennyit szeretnének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)