Hirdetés

American Truck Simulator megjelenés - év elején kamionba pattanunk

|

Az SCS Software bejelentette az American Truck Simulator napra pontos megjelenési dátumát, így az év elején máris egy amcsi kamion kormánya mögé pattanhatunk.

Hirdetés

Az európai aszfaltkoptatás után a tengerentúlra, az amerikai sztrádákra visz minket a Truck Simulator sorozat következő része, az Euro Truck Simulator unokatestvére, az American Truck Simulator. 

Noha az E3 2015 PC Gaming Show részében az SCS Software (Hard Truck, 18 Wheels of Steel) srácai jelen voltak, hogy ízelítőt hozzanak az American Truck Simulator játékmenetéből, akkor megjelenési dátum nélkül maradtak a világ kamion- és szimulátorrajongói, de az év végéhez közeledve a fejlesztők annyival hozzájárultak az emelkedett ünnepi hangulathoz, hogy bejelentsék a napra pontos premiert.

Az információik alapján 2016. február harmadikától vehetjük majd birtokba Kalifornia autópályáit, ráadásul számos licenccet is bezsákolt a csapat, így vérbeli amerikai behemótokkal szállíthatjuk majd időre a szállítanivalót. 

Az American Truck Simulator kizárólag PC-re jön. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)