Hirdetés

Among the Sleep megjelenés - tudjuk, mikor rajtol a PS4-es kiadás

|

A PlayStation VR egyik legígéretesebb címének kikiáltott Among the Sleep sajnos mégsem költözik be a virtuális valóságba, de legalább az kiderült, hogy mikor játszhatunk vele konzolon is.

Hirdetés

Még 2013 elején indult el az a Kickstarter kampány, amelyben a Krillbite Studio tagjai egy kisbabás horrorjátékra szerették volna összekalapozni a pénzt. A gyűjtés jó sikerült, így idén tavasszal a játék meg is jelent Steamen, az eladások pedig kifejezetten jól alakultak, így a csapatnak bőven volt mit a tejbe aprítani.

Sajnos ez sem volt elég ahhoz, hogy összehozzák az Among the Sleep világát a virtuális valósággal, így le kell mondanunk arról, hogy teljesen belebújjunk egy kétéves bőrébe, de a játék így is bőven tartogat majd meglepetéseket. A készítők a dátum mellé most egy hangulatos trailerrel is kedveskedtek a rajongóknak.

Az audiovizuális nagygenerálon átesett játék 60 fps-sel fut majd a PS4-en, így kifejezetten látványosnak ígérkezik. Az Among the Sleep megjelenés december 10-én esedékes PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)