Hirdetés

Amouranth egyik műsorötlete annyira meredek volt, hogy a stábja megtiltotta neki, hogy megcsinálja

|

Pedig azt hihetnénk, hogy nincs olyan koncepció, amire nemet mondanának a streamer kollégái.

Hirdetés

A Twitch medencés élőzései már korántsem annyira népszerűek, mint régen. A 2021-es bikinis hisztéria eredményeképp a "műsorformátum" saját kategóriát kapott, aminek köszönhetően már jóval kevesebb szempár követi az ilyesmit, mint korábban.

Az egész cirkusz egyik főszereplője Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa volt, aki bevallotta, hogy a Twitch-csatornája havi 30 000 dollárról 100 000-re ugrott a bevétele, miután bikinire vetkőzött. Ezzel párhuzamosan az OnlyFans-profilja még látványosabban megizmosodott: már 1 millió dollárt hozott minden hónapban az alkotónak.

Hirdetés

Forbes most leült egy interjúra a streamerrel, hogy pályafutása eddigi mérföldköveiről beszélgessenek. Így derült ki, hogy Amouranth egyik ötletére már a menedzserei mondtak nemet: Kaitlyn stábja kategorikusan megtiltotta neki, hogy ötvözzön két koncepciót. Ez a medencében alvás lett volna, ami tulajdonképpen egybevonta volna a rendkívül népszerű alvós (igen, tömegek nézik, ahogy szundít, és közben gazdagon perkálnak is) műsorait és a medencés fürdőzését.

A problémát persze magatoktól is kitaláljátok: vízben aludni nem csak hogy kellemetlenné válhat, de akár bele is fulladhat az illető. Még ha Kaitlyn valahogy ki is iktatta volna a kockázatokat, ez az elképzelés akkor is az önveszélyeztetés kategóriájába esne a Twitch szabályzata szerint, ami azonnali kitiltást eredményezne függetlenül a streamer személyétől.

Úgy tűnik, hogy hiába láthatunk nagyon merész produkciókat az alkotótól, van olyan, amit még neki sem engednek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)