Hirdetés

Annyira unalmas a Diablo IV új szezonja, hogy még a bossok is eltűnnek

|

Persze valójában nem mennek sehova, de a bossharcok siralmas technikai állapotát egyre többen jelentik.

Hirdetés

A Diablo IV - Season 3 bejelentését lelkes hype övezte, mivel kaptunk egy új mechanikus gyilkológépet, újfajta dungeonokat és az ígéretek szerint korábbi problémák javításait. A gond az, hogy sem az új állatka, sem a vaultok nem sikerültek túl jól. A streamerek és videósok nem győzik savazni az új tartalmak minőségét és mennyiségét, ráadásul kiderült, hogy a bossharcok komoly gondokkal küszködnek technikailag, így ezen a fronton sem a látványos javulást fogják megénekelni a bárdok. 

Egyre több jelentés árulkodik egy nagyon komoly bugról, amelynek köszönhetően láthatatlanná válnak a szörnyetegek. A Redditen felbukkanó posztok alapján majdnem minden boss érintett, de a legtöbben a The Curatorral való harcuk során ütköznek - szó szerint - láthatatlan falakba.

Hirdetés

A hatalmas ellenfél egyszer csak eltűnik a képernyőről, miközben a csata még mindig tartana:

Best new bug, invisible bosses
byu/kornslayer indiablo4

The Curator is invisible for the whole fight. Is this a new bug?
byu/SheriidiiaN indiablo4

A kommentek és posztok szerint a bug felbukkant PC-n és konzolokon is, és bár a láthatatlanság nem akadályozza meg a boss megölését, nyilván megnehezíti a játékosok dolgát ez a körülmény.

Napok óta érkeznek a jelentések ezzel a hibával kapcsolatban, így valószínűleg a Blizzard is tud már róla, és remélhetőleg lépnek is. Hogy a tartalom sivársága okán mit tudnak tenni, az más kérdés, de reménykedünk benne, hogy erre is akad majd érdemi válasz, ötlet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)