Hirdetés

Még egy kicsit késik az Ark: Survival Evolved Genesis kiegészítője

|

Az eleve kettébontott Genesis a vártnál később jelenik meg, de jövő hónapban már játszhatunk vele.

Hirdetés

A Steam korai hozzáféréses programjának egyik nagy sikere az Ark: Survival Evolved, ami megjelenése óta már három kiegészítővel (Scorched Earth, Aberration, Extinction) bővült, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a Wildcard Studios nem akar leállni. Két felvonásban jön a Genesis, viszont van még mit csiszolgatni rajta.

Hirdetés

Decemberben egyszer már elhalasztották, és most újra csúsztatni kényszerült a csapat, de csak egy kicsivel: a kiegészítő első része február 25-én fog megjelenni. Közleményükben elnézést kértek, és elmondták, úgy érzik, mind az alapjáték, mind a kiegészítő minőségén meglátszik majd, hogy extra időt nyertek a halasztással.

A Genesis egy szimulált világba visz minket, egy változatos, vulkánokkal, jeges és mocsaras tájakkal, valamint repülő űrbálnákkal teli környezetben kalandozhatunk. Nem tudni még, mikor jön a második fele, de egyelőre az is elég, ha ebben elmerülhetünk. A kettő együtt platformtól függően 10-12 ezer forintba kerül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)