Hirdetés

Armin van Buuren - In the Mix bejelentés

|

Armin van Buuren ősszel betör a játékpiacra nevével fémjelzett Wii exkluzív, lemezlovas szakmát feldolgozó játékával.

Hirdetés

Armin van Buuren munkássága minden bizonnyal az elektronikus muzsikától tartózkodó zenekedvelők számára is közismert. Tavaly immáron második alkalommal felülhetett a világ legjobb lemezlovasait felvonultató lista élére, melyet egyébként a szakma Oscar díjának neveznek. Ősszel belebújhatunk Hollandia egyik leghíresebb szülöttjének bőrébe és kedvünkre mixelhetjük a trance rajongók gyűjteményében szinte biztosan megtalálható (Shivers, Blue Fear, Burned with Desire, Serenity, Zocalo, The Killers – Human Remix) Armin van Buuren számokat.

A sokak által egyszerűen „tüc-tüc” zenének nevezett stílus kedvelőinek érdemes figyelemmel követnie a Cloud 9 fejlesztésében készülő, a DJ életmódba és szakmába betekintést engedő Wii exkluzív Armin van Buuren – In the Mix alkotást. Játékmenetében megismerkedhetünk a lemezlovasok által használt technikákkal, effektekkel és tippekkel, melyek elsajátítása után profi módon összemoshatjuk a trance himnuszokat. Armin van Buuren volt olyan kedves és meggyőzte közreműködő előadóit, hogy jelenlétükkel emeljék játéka fényét. A világ legjobb DJ-je saját bevallása szerint évek óta játékrajongó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)