Hirdetés

Avengers: Infinity War - Pókember kimarad?

|

Gigantikus méretű szuperhős cunamira számítunk a Bosszúállók harmadik részében, viszont most felmerült, hogy a barátságos Pókember talán nem fér majd be a stábba.

Hirdetés

A rendkívül sikeres Amerika Kapitány: Polgárháború után Joe és Anthony Russo tovább folytatják a Marvel filmes univerzumának építgetését az eposzi méreteket öltő Bosszúállók-széria harmadik részével, viszont még továbbra sem végleges, hogy a filmben pontosan melyik hősökre számíthatunk.

A Tom Holland által megformált Pókember először a Polgárháborúban mutatkozott be, ahol a fiatalosabb, humorosabb karakter remek fogadtatásban részesült. Holland most az új filmje, a The Lost City of Z promóciója közben válaszolt arra a kérdésre, hogy számíthatunk-e rá a következő nagy Marvel filmben, de egyelőre ő maga sem tudott semmi biztosat mondani:

"Egyelőre a levegőben lóg ez az egész. Úgy tudom, hogy van valamiféle megállapodás, de nem ismerem a részleteket."

Ez nem hangzik túl meggyőzőnek, de a Marvel szigorát ismerve az is előfordulhat, hogy a színész egyszerűen nem beszélhet a részletekről még akkor sem, ha egyébként ismerné őket. Ha máshol nem is, a Spider-Man: Homecomingban biztosan találkozhatunk vele.

Ti mit gondoltok? Kit látnátok szívesen az Avengers 3-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)