Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla végre minden új konzolon stabil 60fps-sel futhat

|

Az Assassin's Creed Valhalla legújabb frissítése egy rakat hibát rakott helyre, és egy sokak által kért választási lehetőséget is behozott.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla lett a franchise legerősebben induló címe, és a stúdió láthatóan nem akarja elvesztegetni az ezzel kapott lendületet. Mivel a játék nem indult hibátlanul, ezért a Ubisoft folyamatosan tolja ki magából a tapaszokat (Csirke még mindig várja, hogy javítsanak egy olyan bugot, ami miatt nem tud tovább haladni a játékban, és már a teszt alatt jelezte a kiadónak), de a mostani frissítés egy újdonságot is hozott, amit az újgenerációs konzolok tulajdonosai nagy örömmel fogadtak.

Bekerült ugyanis a játékstabilitást és framerate számot priorizáló Performance mód, és a látványt erősítő Quality mód.

Hirdetés

Az 1.04-es frissítéssel elvileg minden új konzol képes lesz váltani a szebb látvány, vagy a gyorsabb képfrissítés módok között. 

A grafikai beállítások mellett az 1.04 rengeteg bugot rak helyre, így ha volt olyan küldetés, ahol elakadtatok, akkor most érdemes lehet újra nekifutni. Csirke is nekifut, abban biztosak lehettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)