Hirdetés

Az EA producerének szavai alapján a Command & Conquer rajongóinak van miért izgulni

|

A Command & Conquer: The Ultimate Collection új kapukat nyitott meg a folytatás előtt?

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy bár új C&C-játékot nem jelentett be az Electronic Arts, a Steam-felhasználók számára legalább beszerezhetővé tett olyan részeket is egy kollekció keretében, amelyek eddig nem voltak megvásárolhatóak az áruházban (mint a Tiberian Twilight).

Command & Conquer: The Ultimate Collection a széria 17 játékát tartalmazza mindösszesen 10 euróért (nagyjából 4000 forintért) cserébe, és emellett más klasszikusok is (mint a Dungeon Keeper, a The Saboteur vagy a Populous) is bekerültek a Valve digitális boltjába. 

A Steamen közzétett nyilatkozatában Jim Vessella vezető producer 2020 szeptembere óta először szólt közvetlenül a C&C rajongókhoz a The Ultimate Collection bejelentésekor, és rögtön sikerült is reményt adnia a közösségnek, ugyanis azt írta felvezetésként, hogy

"az első C&C Remastered Collection megjelenése után azt mondtam a közösségi tanácsunknak, hogy továbbra is megpróbálok lehetőségeket találni a C&C közösség és a franchise támogatására, ahol csak lehet."

Hirdetés

A rajongók az "első Remastered Collection" megnevezés miatt váltak izgatottá, ez ugyanis arra enged következtetni, hogy lesz második is. A 2020-ban megjelent felújított csomag az ikonikus RTS sorozat első két játékának (Tiberian Dawn, Red Alert), és azok kiegészítőinek továbbfejlesztett változatait folglalta magába, szerintünk a valaha készült egyik legjobb remaster lett.

Érthető tehát az izgatottság, hiszen a következő Remastered Collection logikusan a következő két részt, a Tiberian Sunt és a Red Alert 2-t újítaná fel (továbbá gyanúsan azok kiegészítőit is), de tartsuk észben, hogy Vessella egyelőre semmi konkrétat nem jelentett be. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)