Hirdetés

Az Elden Ring első kiegészítőjének megjelenéséről érkeztek szivárgások, de itt nem áll meg a sztori

|

Valaki vagy nagyon korán tette közzé az infóit, vagy nagyon félreértett valamit.

Hirdetés

Az Elden Ring első DLC-jét idén februárban jelentette be a FromSoftware, és bár akkor mindenki nagyon rápörgött a témára, a stúdió azóta sem mutatott semmit a Shadow of the Erdtree-ből.

A soulslike rajongóknak volt mit pörgetniük az elmúlt egy évben, de amikor befutottak az Elden Ring szivárgások, akkor hirtelen mindenki megfeledkezett minden másról: egy Reddit poszt szerint ugyanis már februárban visszatérhetünk a Lands Between birodalmába.

A szivárgásért a Datablitz nevű online üzlet felel, akik többek között a Thrustmaster perifériáit is árusítják. A gyártónak a jelek szerint van egy projektje a Bandai Namcoval, mivel felbukkant oldalán pár Thrustmaster kontroller, melyek az Elden Ring színeit viselik, és a hirdetés szerint a "Shadow of the Erdtree kiegészítővel egyszerre érkeznek" februárban. Ebből nehéz nem kitalálni, hogy mikor jöhet a DLC, de a sztori itt nem áll meg.

Hirdetés

Amellett, hogy ez elég egyértelműen elárulta a kiegészítő megjelenési időszakát, még két másik kontrollert is bemutatott. Az egyiken Malenia, a másikon Ranni dizájnja volt látható, és a leírás szerint ezek majd együtt érkeznek a "2025-ös Elden Ring nagy megjelenéssel vagy kiegészítővel".

Ezek szerint vagy kapunk egy minden csodával megpakolt új kiadást, vagy egy második kiegészítőt 2025-ben. Akárhogy is, egyiket se vegyétek készpénznek: mindezek az infók olyan hirdetésekből származnak, melyek lekerültek később. 

Azt viszont leírhatjátok kommentben, ti mit szeretnétek még látni az Elden Ring kapcsán, minek örülnétek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)