Hirdetés

Az Escape from Tarkov: Arena bétája ma indul, te is kipróbálhatod a játékot

|

Sajnos egyelőre nem ingyen, de az Escape from Tarkov kompetitív spin-offja mindenki számára elérhetővé vált.

Hirdetés

Az Escape from Tarkov meglepően sikeres lövölde lett az indulása óta eltelt hét évben, a fejlesztők pedig az azzal gyűjtött pénzt és tapasztalatot egy új projektbe fektették. Itt jön be a képbe az Escape from Tarkov: Arena, egy tradicionálisabb, PVP központú kompetitív lövölde, amelynek egyébként nem titkoltan az a célja, hogy a fő játékhoz csináljon kedvet.

Az új mókában megvan minden, amit az EFT szerelmesei imádnak az eredetiben, de a keményebb játékelemeket most pörgősebb, tradicionálisabb csomagban kapjuk meg.

Egyes kiválasztottaknak már volt szerencséjük kipróbálni az Arenát, de az mostanáig elérhetetlen volt a tágabb publikum számára. Ma ez megváltozott: amennyiben rendelkeztek az Escape from Tarkov: Edge of Darkness kiadásával úgy ti is kipróbálhatjátok már az új lövöldét.

Hirdetés

Mindenki más az Arena Ryzhy Editionjének előrendelésével férhet hozzá a játékhoz.

A teljes verzió megjelenési dátuma még ismeretlen, de mivel még maga az Escape from Tarkov is csak béta állapotban van, így nem számítanánk az 1.0-s kiadásra egyhamar.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)