Hirdetés

Az Escape From Tarkov Arena egy új, önálló FPS lesz

|

A Battlestate Games bejelentette, hogy új játékkal készülnek az Escape From Tarkov közösségének.

Hirdetés

A mai napig aktív és lelkes játékosbázissal rendelkezik az Escape From Tarkov, amely az egykori S.T.A.L.K.E.R., Mass Effect és BioShock fejlesztőket is tömörítő Battlestate Games "harcore és realisztikus, történet-vezérelt FPS-RPG-MMO hibridje". A fejlesztőcsapat azonban nem éri be ennyivel, dolgoznak egy spin-offon is, amely a játékosok által várt aréna mód lesz egy önálló projektként. 

Az Escape From Tarkov Arena alapvetően olyan lesz, mint az alapjáték, de az elképesztő lootolás helyett a Tarkov városában található arénákban zajló "gladiátorharcok" lesznek a középpontban.

Hirdetés

Ez azonban nem csak egy deathmatch lesz, a Battlestate szerint az Arena tartalmazni fog PvP és PvE módokat, valamint egy fejlődési rendszert is fegyverek és felszerelések feloldásával. Jó hír, hogy az Escape From Tarkov játékosoknak lehetőségük lesz a spin-offot játszani a fő profiljuk karaktereivel. 

Az Escape From Tarkov 140 dolláros Edge of Darkness csomagjának új és meglévő vásárlói ingyenes hozzáférést kapnak minden jövőbeli DLC-hez, így az Arénához is, a többi kiadás-tulajdonosai számára viszont az Arena "fizetős DLC" lesz, ugyanakkor önálló játékként is elérhető lesz. Egy kicsit zavaros a dolog, főleg hogy az alapjáték technikailag még mindig nem jelent meg, de van még idő a részletek tisztázására. Ti ki fogjátok próbálni az Escape From Tarkov Arenát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)