Hirdetés

Az Escape from Tarkov fejlesztői egy középszerű shooterrel akarják az eredeti felé terelni a játékosokat

|

Csak azért készül el az Escape from Tarkov Arena, hogy felhívja a figyelmet az alapjátékra.

Hirdetés

Mint arra már sokszor láthattunk példát, egy játék népszerűségének növeléséhez például hasznos lehet azt Steamen közzétenni - az Escape from Tarkov fejlesztői ezt még nem lépték meg, játékuk saját kliensből indítható. Nem tudjuk, hányan játsszák, de a készítők úgy gondolják, jó lenne neki egy löket, ezért érdekes módszert találtak ki.

GamesRadar+-nak nyilatkozva Nikita Buyanov, a stúdió vezetője elmondta, arra törekednek, hogy a lehető legtöbb játékos játsszon a Tarkovval, mert szerintük nagyon érdekes játék, és erre úgy akarnak rámutatni, hogy egy tudatosan középszerű shootert is készítenek mellé, ami még ismertebbé tehet teheti a nevét.

Hirdetés

"Úgy döntöttünk, csinálunk valami középszerűt, valami mid-core játékot, ami felhívja a figyelmet rá, és több játékost vezet az Escape from Tarkovhoz, többekkel ismerteti azt meg."

- hangzott el Buyanovtól, aki azért hozzátette, a meccsek egyszerűbbek lesznek, de a játékelemek és a mechanikák összetettebbek.

"A játékokat magunknak csináljuk. Így volt ez az EFT-vel, így van ez az Arenával is. Valami olyat akarunk csinálni, ami szerintünk játszható, és ez olyan."

Az Escape from Tarkov Arena valamikor 2024-ben jelenik majd meg PC-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)