Hirdetés

Az új Mass Effect állítólag nem fogja tartalmazni az Andromeda egyik újdonságát

|

Egy iparági bennfentes információja szerint a BioWare inkább a trilógiát követi.

Hirdetés

Nagyon kevés részletet tudunk még a következő Mass Effectről, a BioWare egy teasert leszámítva csak rejtélyes üzenetekben kommunikál, a többit igazából a rajongók igyekeznek összerakni spekulációkból. Persze ez nem véletlenül van így: a stúdiót érintő leépítésekkel kapcsolatos közleményből derült ki nemrég, hogy az új Mass Effect esetében még csak a fejlesztés előkészítésénél tart, a csapat most minden erejével a Dragon Age: Dreadwolf befejezésére fókuszál. 

Ezt egy olyan lehangoló hír követte, mint hogy veterán írók is el lettek küldve a cégtől, többek között az a Lukas Kristjanson is, aki például a Normandy pilótáját, Jokert is megalkotta. Nagy szükség lenne tehát valami pozitívumra is a projekttel kapcsolatban, amit most egy bennfentes meg is adott. 

Hirdetés

A Windows Centralos Jez Corden beszélgetett a The Xbox Two Podcastban arról, hogy milyen előnyökkel-hátrányokkal jár, ha a befutott stúdiók ragaszkodnak ahhoz, ami különlegessé tette a játékaikat, és milyenekkel az, ha kockázatot vállalnak és újítanak. Ekkor került szóba a BioWare a Mass Effect Andromeda miatt, Corden pedig elmondta, hogy forrásai szerint a BioWare azt tervezi, hogy elhagyja az Andromeda által kipróbált nyílt világot, és visszatér a franchise klasszikus megoldáshoz, amit a Mass Effect 1-3 alkalmazott. Corden kikötötte, hogy nem tudja, ez 100%-ig pontos információ-e, de egy iparági pletykáról van szó, szóval lennie kell valami alapjának. 

Ti mit gondoltok, jó hír ez vagy meg kellene tartani a nyílt világot?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)