Hirdetés

Az új Watch Dogs Legion előzetesek a sztorit és a megjelenés utáni tartalmakat mutatják be

|

Nagyjából már eddig is tudtuk, miért aktivizálja magát a DedSec Londonban, de a Watch Dogs Legion sztorielőzetese szépen vázolja.

Hirdetés

A Ubisoft szépen megszór minket AAA játékokkal az év utolsó hónapjaiban: október végén érkezik a Watch Dogs: Legion PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra (a PS5 és a Series gépek megjelenésének napjain azokra is), majd novemberben az Assassin's Creed: Valhalla követi, decemberre pedig még épp befér az Immortals: Fenyx Rising; nem beszélve arról, hogy ha január ki is marad, a jelenlegi tervek szerint februárban ott lesz a Far Cry 6.

Előbb azonban természetesen a Watch Dogs széria újabb felvonásán van a hangsúly, mely, mint most megtudtuk, sok mindennel fog bővülni a megjelenést követően.

Hirdetés

A sztori alapvetően onnan indul, hogy egy Zero Day nevű hacker (vagy csoport) London-szerte bombákat robbant, és az egészet a DedSecre akarja kenni. A terrorcselekmények következtében a város felügyeletét átveszi az Albion (és a drónok), megerősödik az alvilág úrnője, Mary Kelley, a hackerek pedig nem tehetnek mást, mint hogy felveszik a harcot, tisztára mossák nevüket, és felszabadítják a várost.

Az online többjátékos mód csak december 3-án élesedik. Ebben legfeljebb négy barátunkkal járhatjuk a várost és vehetünk részt kooperatív főküldetésekben, mellékküldetésekben, Tactical Ops bevetéseken és egyéb tennivalókban, vagy PvP-ben megküzdhetünk másokkal a Spiderbot Arenában, ahol 4-8 játékos felfegyverzett pókrobotokkal esik egymásnak.

2021-ben aztán új karakterekkel (és képességekkel), új küldetésekkel, és New Game Plus-szal bővül az egyjátékos szegmens is. A Season Pass vásárlói egy az első rész főszereplőjére, Aiden Pearce-re, illetve a Watch Dogs 2-ben nagy szerepet kapó Wrenchre fókuszáló sztoriszálat játszhatnak végig, valamint rajtuk kívül az asszaszinok rendjének egyik tagját, Darcyt, illetve a mások elméjének befolyásolására képes Minát is irányíthatjuk. Emellett a csomag része a Watch Dogs Complete Edition is.

A Watch Dogs: Legion október 29-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a konzolosok pedig egy konzolcsaládon belül ingyenesen frissíthetnek a november 10-én érkező XSX-es, vagy a november 19-én debütáló PS5-ös változatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)