Hirdetés

Az Xbox lett a Diablo IV valódi otthona, legalábbis a Microsoft szerint

|

Úgy beindult a démonirtás a Game Passnek köszönhetően, hogy a Microsoft szerint már a zöld dobozon lakik a legtöbb kalandozó.

Hirdetés

A Diablo sorozat elsődlegesen a PC-s tábor kedvence volt. A széria ezen a platformon kezdte történetét, és továbbra is ott játszanak az egyes részek legnagyobb rajongói. Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy a Diablo IV Game Pass-es szerepeltetése sok új érdeklődőt vonzott az ARPG-hez.

A zöld csapat képviselője, Sarah Bond szerint a múlt héten kezdődött bérletes hozzáférés óta Xboxon van a Diablo IV legtöbb játékosa.

Hirdetés

Bond egészen pontosan így fogalmazott nemrég:

"Elkezdtük beépíteni az Activision Blizzard King címeket a szolgáltatásainkba. Most, hogy a Diablo IV-et a Game Passbe csomagoltuk, az Xbox vált a D4 játékosok legnépszerűbb platformjává. A Battle.net befogadása közben elindítottuk a CoD: Warzone Mobile-t, és készülünk a Hellblade II, az Avowed és az Indiana Jones and the Great Circle megjelenéseire."

Windows Centralnak adott közleményben nem szerepeltek számok, de látszik, hogy az Xbox csapata nagyon szeretne erőt sugározni. Ugyanez volt a cél a játékmegőrzéssel kapcsolatos kijelentéssel is. Sokan temetik már a zöld dobozt, mint vásárlásra érdemes platformot, de a Microsoft láthatóan nem végzett még a konzollal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)