Hirdetés

Az XCOM atyja megerősítette, hogy vissza fog térni a sorozat

|

A legutóbbi nyilatkozata alapján elég eltökéltnek tűnik az XCOM folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

Legutóbb 2020-ban bővült új résszel az XCOM franchise, a  Chimera Squad óta azonban másféle fordult a fejlesztőcsapat figyelme, már a Marvel's Midnight Suns játékon dolgoznak. Miközben ez játékmenetével megidézi az XCOM szériát, egy teljesen másik univerzumban játszódik, olyan karakterekkel, mint Vasember, Farkas és Pókember.

Az XCOM rajongóknak azonban nincs miért búslakodniuk, a lehető legjobb helyről jött pozitív hír a sorozattal kapcsolatban.

Hirdetés

Jake Solomon, az XCOM játékok atyja a VGC-nek adott interjút, amiben elmondta, a franchise egyáltalán nem halott, nagyon is vissza fog térni.

"Amíg én élek, amíg a Firaxis működik, az is XCOM is létezik. Még csak azt sem mondanám, hogy alszik. Határozottan állíthatom, hogy az XCOM nem halott."

Hirdetés

A Solomon és a Firaxis által újraindított sorozat 2012 óta 4 önálló játékkal és további kiegészítőkkel bővült, amik kifejezetten szerethető címek voltak. Ugyan a Chimera Squad nem volt mestermű, abszolút megérte az árát, így mi is örömmel halljuk, hogy a jövőben újabb epizóddal bővül a sorozat, és nem kell megint több mint 10 évet várni egy folytatásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)