Hirdetés

Az X-Men témájú Xbox Series X konzolt és kontrollereket akár te is megnyerheted

|

A Microsoft és a Marvel Animation az X-Men '97 tiszteletére összehozott valami igazán egyedit.

Hirdetés

A Disney+-on rajtolt el az X-Men '97, a kultikus X-Men animációs sorozat folytatása, amely már az intrójával azonnal kellemes emlékeket ébreszthet bárkiben, és szerencsére nem csak ebben a tekintetben őrizte meg az eredeti alkotás szellemiségét, hanem hangulatában, rajzolásában, témáiban és szinkronjában is. 

A széria nagyot megy a kritikusoknál is (az 5. epizódot dicsérik a leginkább), és a népszerű produkció tiszteletére a Microsoft a Marvel Animation támogatásával előállt egy igazi csemegével: egy X-Men '97 témájú Xbox Series X konzollal, amelynek dizájnja Rich Douek és Paco Diaz exkluzív Marvel-képregényének lapjait tükrözi.

Hirdetés

Egy olyan limitált, kétoldalas sztoriról van szó, amelyet kifejezetten az új animációs sorozat ihletett, és kizárólag az Xbox Series X-hez készült: Küklopsz vezeti rajta a többieket az Őrszemek és Master Mold ellen. Ez az első alkalom, hogy egy xboxot képregénybe csomagoltak. 

Az egyedi Xbox Series X-hez pedig speciális kontroller dukál: az Xbox Design Lab olyan kollekciót készített, amelynek termékeit kedvenc X-Men-hőseink színei ihlették: Rozsomák (Wolverine), Ciklon (Storm), Vadóc (Rogue), Misztik (nem Mystique, Morph az angol neve), Magneto, Napsugár (Jubilee), Mágus (Gambit), Jean Grey, Küklopsz, Szörnyeteg (Beast) és Püspök (Bishop). Ráadásul az eszközök egy '90-es évek ihlette csomagolásban érkeznek, ami teljessé teszi az élményt. 

Jó hír, hogy az X-Men '97-es stílusú konzolból, a Rozsomák-mintájú, illetve sima Series X-kontrollerből álló csomagot bárki megnyerheti magának akár Magyarországról is, ahhoz pedig, hogy bekerüljetek a kalapba, nem kell mást tennetek, mint követni a hivatalos Xbox fiókot Twitteren/X-en, és újratweetelni a nyereményjáték posztját #XMen97XboxSweepstakes hashtaggel.

Minderre május 19-ig van lehetőség, de érdemes elolvasni a további feltételeket is, mert például csakis azok vehetnek részt a játékban, akik már elmúltak 18 évesek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)