Hirdetés

Baj van a PlayStation Networkkel – ha nem tudsz most játszani, ez az oka

|

Világszerte problémák léptek fel a PlayStation Network működésében.

Hirdetés

Nem sokkal a Facebook nagy pánikot keltő összeomlása után most a PlayStation Networkkel akadtak problémák. A szolgáltatás státuszjelző oldala finoman fogalmaz, amikor azt állítja, "Néhány szolgáltatásnál problémák léptek fel": gyakorlatilag semmi nem működik rendeltetésszerűen.

A hibát először 17:51-kor észlelték, azóta lehetnek fennakadások, melyek még most is tartanak. Nem működik például

  • a bejelentkezés, a regisztráció, a felhasználói fiókok kezelése,
  • a játékok és alkalmazások elindítása, a hálózati funkciók elérése, a játékstreamelés,
  • a PlayStation Store-ban a vásárlás, a letöltés, a böngészés, a keresés, és a kódok beváltása.
Hirdetés

Az összes platform érintett PlayStation Vitától a PlayStation 5-ig, sőt, a webes felületen keresztül sem intézhetünk semmit. 

A probléma annak ellenére, hogy a státuszjelző oldalon minden piros, aminek optimális esetben zöldnek kellene lennie, nem mindenkinél jelentkezik, de ha nálatok valami nem stimmel, annak ez lehet az oka. A Sony annyit közölt, hogy dolgozik a megoldáson, de nem tudni, mi okozza a fennakadásokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)